Brouwer Automatisering

Beste klanten,
Na 10 jaar met plezier mijn bedrijfje te hebben gedraaid, heb ik besloten te

stoppen met Brouwer Automatisering.

Vanaf 1 januari 2006 is het bedrijfje officieel gestaakt.

Maar ik adviseer jullie mijn collega in Yerseke van harte aan.

R & G computers

http://www.reng-computers.nl


Jaren geleden heb ik hem min of meer wegwijs gemaakt in de computerwereld en kan alleen maar zeggen dat hij qua werkwijze veel overeenkomsten vertoont met mij.


Ook hij heeft ervoor gekozen om, in overleg met de klanten, systemen op maat te bouwen. Dit houdt in dat ook hij in een persoonlijk gesprek met de klant in zijn showroom zijn/haar wensen, eisen en toekomstverwachtingen inventariseert en aan de hand hiervan een zo optimaal mogelijke configuratie opstelt die hieraan voldoet. Daarom werkt hij dus ook met losse componenten van gerenommeerde leveranciers, zodat hij daardoor de meest optimale, goed op elkaar afgestemde configuratie kan samenstellen. Uiteraard is deze werkwijze iets duurder dan een kant en klaar systeem waar alles geïntegreerd is in één systeem. Het grote voordeel is dat het systeem uitgebreid en opgewaardeerd kan worden.

Klantvriendelijkheid, service en persoonlijk benadering zijn woorden die wij zelf belangrijk vinden en wat al vanaf 1996 de drijvende kracht was van ons bedrijfje, R & G computers vindt dit ook vanzelfsprekend.

Indien een klant om specifieke redenen toch een kant en klaar systeem van een A-merk (bijvoorbeeld een laptop) wil hebben, is dit natuurlijk ook mogelijk.


Groet,
René Brouwer
Brouwer Automatisering